Palvelua ajanvarauksellaAsiakkaamme ovat meille erittäin tärkeitä ja haluammekin tarjota turvallisen ympäristön asioida kanssamme.

Tarjoamme seuraavia palveluita ajanvarauksella:

Private Shopping ajanvarauksella liikkeessämme

Live shopping ajanvarauksella etänä (Whatsapp, Facetime, Teams)

Suunnittelupalvelu liikkeessämme tai kotikäyntinäPrivate shopping

Private Shopping ajanvarauspalvelulla haluamme tarjota teille tai seurueellenne kiireettömän palvelu- ja ostokokemuksen liikkeessämme.

Private Shopping palvelussa rajoitamme asiakasmäärää liikkeessämme, jotta voitte nauttia ostokokemuksesta parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Ajanvarauksen yhteydessä tiedustelemme etukäteen mistä tuotteista olette kiinnostuneita, jotta voimme palvella teitä entistäkin paremmin. 

Live shopping

Live shopping palvelulla tarjoamme mahdollisuuden ostokokemukseen ilman, että teidän tarvitsee saapua liikkeeseemme. Live shopping tilaisuudessa esittelemme teille toivotut tuotteet etänä.

Ostoksien päätyttyä, voimme toimittaa ostoksista maksulinkin verkkokaupan avulla ja toimittaa tuotteet toivottuun osoitteeseen paketoituna.  

Suunnittelupalvelu

Tarjoamme suunnittelupalvelun liikkeessämme tai vaihtoehtoisesti kotikäyntinä. Suunnittelupalvelussa etenemme asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Palvelemme sähkösuunnittelun konsultoinnista aina asennukseen asti. 

Suunnittelupalvelussa voimme tarkastella esimerkiksi asunnon pohjapiirrustuksien avulla toivottuja kaiuttimien tai muiden audiovisuaalisten laitteiden sijoittamista toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. 

Liikkeessämme on Sample Room, jossa on mahdollista tutustua useisiin eri väri-, materiaali- ja tekstiilivaihtoehtoihin. Mikäli Bang & Olufsen tuotteille ei valikoimasta löydy oikeanlaista väri- tai esimerkiksi kangasvaihtoehtoa, on mahdollista kustomoida tuotteita.

Tarjoamme suunnittelupalvelua kivijalkaliikkeessämme osoitteessa
Fredrikinkatu 38, 00100 Helsinki tai vaihtoehtoisesti kotikäyntinä.