Televisio, joka on kotisi viihdekeskus

Toiveena enemmän kuin vain televisio?

Televisio, ehkäpä se yleisin kodista löytyvä viihde-elektroniikkalaite, jonka sopiva valinta tuottaa joskus vaikeuksia.

Tuntuvatko tuotekuvaukset liian tekniseltä jargonilta? Nykyisten taulutelevisioiden oma äänentoisto ei ole kummoinen ja paremmalle soundille olisi myös tarvetta?

Meiltä Bang & Olufsenilta saat henkilökohtaista palvelua ja apua television valintaan sekä television, joka näyttää sekä kuulostaa erittäin hyvältä.

Bang & Olufsenin televisio ei ole se perinteinen televisio, vaan se on kodin viihdekeskus. 

Beovision Contour televisio

Beovision Contour televisiomalli on saatavilla 48’’ tai 55’’. Loistavan kuvan ja kirkkaat värit tarjoaa OLED 4K – paneeli ja äänentoistosta vastaa peräti 11-kaiuttimen äänentoistoyksikkö. Beovision Contour toimii koko tilan viihdekeskuksena. Voit suoratoistaa musiikkia haluamastasi palvelusta ilman, että käynnistät television. Ääniyksikkö toimii Bang & Olufsen kaiuttimien kanssa musiikin toistossa osana monihuonejärjestelmää. Toista helposti samaa musiikkia esimerkiksi toisessa huoneessa olevasta Beosound Level kaiuttimesta. Muutoin Beovision Contour televisioon ei pysty liittämään lisäkaiuttimia kotiteatterijärjestelmää ajatellen.  

Uusimmat muokattavat älytelevisio ominaisuudet tekevät käytöstä jokaiselle vaivatonta. Voit esimerkiksi järjestää käyttämäsi suoratoistopalvelut kaukosäätimeen suosikkeihin, jolloin saat esimerkiksi Netflixin avattua nopeasti, ilman suurempia valikkojen selailuja.

Televisioon löytyy erilaisia viimeistely vaihtoehtoja. Alumiinikehys joko hopeana, kultaisena tai tummana black anthracite sävyisenä. Kaiutinritilä joko vaaleana tammipuuna tai savutammena, myös tummanharmaa kangasvaihtoehto löytyy. Beovision Contour voidaan sijoittaa pöytätelineelle, kääntyvälle seinätelineelle tai kääntyvälle lattiajalustalle. Television tausta on tyylikkäästi paneloitu, joten esimerkiksi lattiajalustalla television katselukulmaa säädettäessä johdot ovat paneloinnin takana tyylikkäästi piilossa.

Tutustu viimeistelyvaihtoehtoihin täältä


Beovision Contour televisio


Beosound Theatre televisiokokonaisuus

Beosound Theatre on erittäin dynaaminen, tarkan äänen toistava soundbar, joka tarjoaa lukuisia eri ratkaisuja televisio käyttöön. Beosound Theatre televisiokokonaisuudet ovat saatavilla 55’’, 65’’ ja 77’’ kokoluokassa. Beosound Theatre on saatavilla myös erikseen, eli mikäli sinulta jo löytyy hyvä televisio, johon kaipaat erinomaista soundia, voit kytkeä Beosound Theatren erillisenä soundbarina. Pakkauksessa mukana soundbarille tasoteline, sekä seinäkiinnike. Televisiokokonaisuuteen on saatavilla pöytäteline, moottoroitu seinäteline (ei 77’’) sekä moottoroitu lattiajalusta. Beosound Theatre soundbarin ääniyksikön koko pysyy samana television koosta riippumatta, mutta sivuille tulevilla erikokoisilla siivekkeillä kokonaisuus integroidaan tyylikkäästi eri kokoisen näyttöpaneelin kanssa.

Uusin 4K-OLED teknologia tarjoaa huippu kuvanlaadun, sekä kirkkaan värimaailman. Moottoroidulla lattia- tai seinätelineellä saat tarvittaessa helposti kaukosäätimen avulla muutettua television katselukulmaa. Eri viimeistelyvaihtoehdoista voit valita sisustukseesi mieleisen vaihtoehdon. Alumiinirunko joko hopeisena, kultaisena tai tummana black anthracite sävyisenä. Kaiutinritilä on saatavilla vaalea tammipuu, tammipuu tai tumma tammipuu vaihtoehtoina. Vaihtoehtoisesti myös tummanharmaa kangasverhoilu on saatavilla.

Dolby Atmos Surround Sound tarjoaa huikean äänen elokuviin ja mikäli haluat voi Beosound Theatreen liittää lisäkaiuttimia ja tehdä kunnon kotiteatterin. Sen tarjoamaa äänimaailmaa on sanoin vaikea kuvailla, vaan se on koettava itse. Meillä myymälässä pääset kokemaan ja vakuuttumaan äänestä, jota mikään muu yksittäinen soundbar ei tarjoa. Kuten Beovision Contour, niin myös Theatre toimii hienosti musiikin kuuntelussa sekä osana Bang & Olufsen monihuonejärjestelmää. Voit suoratoistaa Beosound Theatren musiikkia haluamastasi palvelusta ilman, että television näyttöä tarvitsee käynnistää.

Tutustu viimeistelyvaihtoehtoihin täältä


Beosound Theatre


Beovision Harmony 

Beovision Harmony tarjoaa muotoilun magiaa useassa eri kokoluokassa. Televisio on saatavilla 65’’, 77’’, 83’’, 88’’ ja myöhemmin keväällä tulevassa 97’’ kokoluokassa. 4K-OLED teknologia tarjoaa luonnollisesti huippuunsa viritetyn kuvanlaadun. Dolby Vision™ HDR tekniikalla näet kuvia vailla vertaansa, yksityiskohtaisia intensiivisiä rikkaita värejä, uskomatonta syvyyttä ja täydellisen mustan.

77’’ on halutessa myös saatavilla 8K-OLED paneelilla. 88’’ on aina 8K-OLED paneeli.  Nämä 8K-versiot tarjoavat viimeisintä ja parhainta kuvanlaatua mitä televisioihin on tällä hetkellä saatavilla.

Suuri televisio on sisustuksessa hallitseva elementti. Beovision Harmony ollessa kiinni, kaiutinpaneelit kääntyvät pystyyn ja näyttöpaneeli on laskeutunut alas. Suljettuna televisio menee kompaktimpaan kokoon, kun sitä ei katsota. Näin ollen televisio ei peitä maisemia niin paljoa, mikäli televisio on sijoitettuna esimerkiksi ikkunoiden eteen.  

Kääntyvät kaiutinpaneelit pitävät sisällään upean ja kirkkaan äänen tarjoavan 3-kanavaisen kaiutinyksikön. Beovision Harmony televisioon pystyy liittämään lisäkaiuttimia ja sen ympärille voi rakentaa täydellisen kotiteatterin. Toista musiikkia suoraan mobiililaitteestasi Apple AirPlay 2:n, Bluetoothin tai Chromecastin sisäänrakennetulla yhteydellä.

Harmony on saatavilla lukuisilla eri viimeistelyvaihtoehdoilla. 
Viimeistelyjä on esimerkiksi hopea alumiini - tammipuu, tumma black anthracite alumiini - tumma tammipuu, kultainen alumiini - vaalea tammipuu sekä hopea alumiini - tumman harmaa kangas. Erikoistilauksesta tehtaalta on myös saatavilla muita erilaisia puu ja metalli viimeistelyitä.

Beovision Harmony on saatavilla seinätelineellä, kiinteällä lattiajalustalla tai moottoroidulla lattiajalustalla. Moottoroitu lattiajalusta on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi avokeittiö olohuone tilaan, jos haluat pöydän äärestä katoa televisiota, voit kaukosäätimellä säätää katselukulman sopivaksi.

Tutustu viimeistelyvaihtoehtoihin täältä

Beovision Harmony televisio kiinniPohditko uutta viihdekeskusta kotiin?

Saat meidät kiinni soittamalla 09-58601220 tai sähköpostilla helsinki@beohelsinki.fi, niin jutellaan lisää.

Beovision Contour, Beosound Theatre sekä Beovision Harmony televisiomallit ovat nähtävillä ja koettavissa liikkeessämme, lämpimästi tervetuloa tutustumaan. Suunnitellaan juuri sinulle parhaiten sopiva televisio kokonaisuus.  

Myymälän yhteystiedot täältä

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua