Television sijoittelu

Bang & Olufsen television sijoittelu

Yleisesti televisio sijoitetaan olohuoneeseen, koska aina ei ole mahdollista tehdä erillistä televisio- tai elokuvahuonetta. Televisio on siten tärkeä saada istumaan olohuoneen sisustukseen tyylikkäästi ilman näkyviä johdotuksia. Bang & Olufsen televisioissa johdotuksien reititys on otettu suunnittelussa tarkasti huomioon, että kaikki johdot saadaan katseelta piiloon.

Television ollessa olohuoneessa sitä ei välttämättä ole mahdollista sijoittaa täysin optimaaliseen kohtaan katselupaikkaan nähden. Nykyisin monesti olohuone, ruokailutila ja avokeittiö muodostavat yhden kokonaisuuden. Olisiko kiva katsella televisiota joskus ruokapöydän äärestä, mutta katselukulma jää huonoksi? Bang & Olufsenin televisioista löytyy sopiva ratkaisu tilaan, kuin tilaan.

Vaihtoehtoja on kiinteästä jalustasta moottoroituihin lattia- ja seinätelineisiin. Esimerkiksi moottoroitu teline saadaan kääntymään kohti ruokailutilaa ja haluttu katselukulma tallennettua kaukosäätimen suosikkipainikkeeseen. Näin saat yhdellä napin painalluksella käynnistettyä television ja kääntymään haluttuun asentoon.

Mikäli televisiolle ei haluta uhrata lattiatilaa, niin kääntyvä seinäteline on erinomainen vaihtoehto. Televisiota katsellessa se saadaan optimaaliseen katselukulmaan ja käännettyä takaisin seinää vasten pois tilaa viemästä, kun televisiota ei katsota.

Laadukas äänentoisto on Bang & Olufsenin televisioissa vakiona. Beovision Harmony ja Beosound Theatre mallien ympärille on myös mahdollista liittää lisäkaiuttimia tai rakentaa laaja kotiteatteri television oman ääniyksikön toimiessa älykkäänä AV-keskuksena sekä kotiteatterin keskikaiuttimena. Erillisille tilaa vieville viritinvahvistimille ei ole tarvetta ja kotiteatterin kaiuttimien rooleja pystyy vaihtamaan tilanteen tai kuuntelupaikan mukaan.

Tutustu Bang & Olufsen televisioihin tästä.

Me Bang & Olufsenilla autamme suunnittelemaan juuri Teidän tilaan sopivan ratkaisun. Tule käymään myymälässä, soita tai chattaa niin jutellaan lisää.

Yhteystiedot täältä. 

Kirjoittaja: Eetu Hostikka, Bang & Olufsen Helsinki.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua