Beosound Theatre

Uusi visio äänelle Beosound Theatre

Beosound Theatre on Bang & Olufsenin uusi visio äänelle. Beosound Theatre luo tilaan elokuvateatterimaisen äänikokemuksen upealla Dolby Atmos surround sound tekniikalla. Beosound Theatre tarjoaa uudenlaisen äänimaailman. Kun kuulet elokuvasta kaiken, jopa pienen kuiskauksen, tunnet, että olet osa elokuvaa.

Beosound Theatre soundbar sulautuu saumattomasti minkä tahansa televisiomallin kanssa. Beosound Theatre on valmistettu laadukkaista ja vuosikymmeniä kestävistä materiaaleista. 


Beosound Theatre

Beosound Theatre televisio kokonaisuus

Beosound Theatre televisio kokonaisuus sisältää 55", 65" tai 77" tuumaisen LG:n television, Beosound Theatre soundbarin sekä Beoremote One kaukosäätimen. Beosound Theatre televisio kokonaisuus voidaan sijoittaa moottoroidulle lattiajalustalle, moottoroidulle seinätelineelle (ei 77" televisio) tai pöytätelineelle. 

Beosound Theatre soundbar

Beosound Theatre soundbar on saatavilla myös erikseen, jolloin suosittelemme valitsemaan olemassa olevan television koon mukaisen soundbar vaihtoehdon. Soundbarin mitta suhteutetaan television mittojen mukaisesti. Soundbar on sijoitettavissa tasolle tai seinälle. Taso- ja seinäteline sisältyvät pakkaukseen. Pakkaus ei sisällä kaukosäädintä. 


Beosound Theatre

Beosound Theatre soundbar viimeistely vaihtoehdot

Silver aluminium / Oak
Beosound Theatre

Silver aluminium / Grey Mélange kangas
Beosound Theatre

Black anthracite aluminium / Dark Oak
Beosound Theatre

Gold Tone aluminium / Light Oak
Beosound Theatre


Lue lisätietoja tuotteesta täältä.

Beosound Theatre saapuu liikkeeseemme koettavaksi arviolta lokakuun lopussa. 

Tiedotamme saapumisesta sosiaalisen median kanavissa sekä uutiskirjeellä sähköpostilla. Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisten joukossa uutuuksista. 

Nyt on hyvä hetki somistaa koti syksyn ja tulevan talven elokuvahetkille. 

Terveisin
Bang & Olufsen Helsingin tiimi

 

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua