Verkkokaupasta tilattaville tuotteille valittavissa vain nouto myymälästä.

Mikäli toivotte tuotteelle toimitusta, pyydämme olemaan yhteydessä myymäläämme. Tarkistamme tuotteelle soveltuvan toimitusvaihtoehdon sekä toimituskulun. 


Toimituskulut

Beetoo.fi verkkokaupasta tilatuille tuotteille lasketaan erillisellä yhteydenotolla toimitusmaksu. Eri toimitustapojen hinnat toimitamme tiedustelun yhteydessä. 

Toimitustavat

Beetoo.fi -verkkokauppa toimittaa kaikki myymänsä tuotteet Suomessa ensisijaisesti Postin välityksellä. Toimituskulusta lisätään erillinen toimitusmaksu.

Alla mahdollisia erilaisia toimitusvaihtoehtoja Postin palveluna.

Posti

Toimitus Postin noutopisteeseen

Tilaus toimitetaan lähimpään Postin palvelupisteeseen. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestitse tai sähköpostitse, kun tilauksesi on noudettavissa. Posti säilyttää paketteja vain 7 vuorokautta kaikissa noutopisteissään. Tämän jälkeen noutamattomat paketit palautuvat lähettäjälle.

Postin kotiinkuljetus

Postin kotiinkuljetus on mahdollinen Manner-Suomessa osoitteisiin, joihin on katkeamaton maantieyhteys.

Voit valita toimitustavaksi kotiinkuljetuksen kaikille verkkokaupan tuotteille.

Posti on yhteydessä vastaanottajaan 1–2 arkipäivän kuluessa lähetyksen vastaanotosta ja sopii lähetyksen toimituspäivän ja toimitusaikavälin. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, vastaanottajalle lähetetään yhteydenottopyyntö. Suurimmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen arkisin klo 21.00 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14.00 tai 16.00 mennessä. Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys. Jos vastaanottaja ei ole paikalla sovittuna toimitusaikana, vastaanottajalle jaetaan yhteydenottopyyntö. Lähetykset jaetaan vastaanottajan osoitteeseen sisälle asti, ulko-oven välittömään läheisyyteen.

Asiakas on vastuussa mahdollisista tulleista, veroista ja välitysmaksuista vastaanottomaassa.

Asiakkaan tehtäväksi jää paketin kuittaaminen vastaanotettaessa. Mikäli lähetys on vaurioitunut, asiakkaan on tehtävä asiasta vahinkoilmoitus heti noutopisteessä, sekä oltava tämän jälkeen välittömästi yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse helsinki@beohelsinki.fi tai puhelimitse +358 44 974 7786 (ma-pe 10-18).

Beetoo.fi ei ole vastuussa myöhästymisistä ylivoimaisten esteiden vuoksi.
Beetoo.fi myös pidättää oikeuden toimittaa tilaus useassa erillisessä paketissa tai toimituskerrassa.

Lisätietoja

Halutessasi lisätietoja Beetoo.fi verkkokaupan toimitusehdoista, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse helsinki@beohelsinki.fi tai puhelimitse +358 44 974 7786 (ma-pe 10-18).

Shipping rates

Contact details: helsinki@beohelsinki.fi

We will calculate the right shipment fee for your order, or you can also arrange the shipment for the product. If you will arrange the shipment, please send us all needed documents.