Äänentoisto saunaan

Saunaelämyksiä

Monille sauna on rentoutumisen paikka. Musiikin kuuntelemisen ja saunan tuomat hyödyt ovatkin hyvin samankaltaiset:

  1. Rentoutuminen
  2. Stressin lievitys
  3. Suosittu meditointipaikka
  4. Nostaa energiatasoja

Yksi Bang & Olufsen Helsingin edustamista tuotteista on Origin Acoustics, joka kestää saunan tuoman lämmön ja kosteuden, eikä sisällä ruostuvia materiaaleja. Suunnittelemme äänentoistoja kodin jokaiseen tilaan ja moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin.


Sauna_origin_acoustics
Kuva: Asiakkaalle toteutettu äänentoistokokonaisuus saunassa


Origin Acoustics 

Origin Acoustics tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, joita on mahdollista sijoittaa: kattoon, seinään ja perinteisesti lauteen alle. Kaiuttimille löytyy useita erilaisia viimeistelyitä ja muotoja.

Kun pohditaan kaiuttimen sijoittamista saunaan, voisi sanoa, että seinäsijoitus saunaverhoiluun on kaunein ja myös äänenlaadullisesti parhain. Oikein sijoitettuna kaiutin on eniten edukseen, kun kaiuttimen näkee - se myös soi parhaiten kuuntelupaikalle. Origin Acoustics valmistaa myös matalimmat äänet toistavaa subwooferia, joka kestää Suomalaisen saunojan kuumat löylyt. Kaiuttimille suunnitellut vahvistimet oheistarvikkeineen löytyy myös mallistosta.

Saunoja rakentaa yleensä vain puusepät tai todella asiaan vihkiytyneet Sauna-alan ammattilaiset. Pienikin virhe tai viimeistelyn puute tulee esille häiritsevästi. Siksi onkin kokonaisuuteen nähden tärkeää löytää oikeanlainen tuote niin tyylillisesti kuin myös soinnin kannalta. Tähän Origin Acousticsin malliston laajuus pohjautuu. Laatu säilyy ja yksityiskohtien viimeistely on yhtä tarkka läpi malliston.

Origin_acoustics_thinfit_beohelsinki
Kuva: Asiakkaan saunaan sijoitettu Origin Acoustics Thin Fit kaiutin.
Kaiutin on vain 36mm syvä.Palvelua suunnittelussa ja toteutuksessa

Tarjoamme palvelua kun pohditte, minkälainen äänentoisto voisi sopia tilaanne. Kauttamme saatte niin äänentoiston konsultoinnin, suunnittelun, kuin myös toteutuksen. Origin Acoustics tuotteille myönnetään kauttamme elinikäinen takuu, kun tuotteet ovat asennettu asentajiamme käyttäen.*

Bang & Olufsen liike sijaitsee osoitteessa Fredrikinkatu 38, 00100 Helsinki. Valitettavasti meillä ei ole omaa saunaa liikkeessämme, mutta useita erilaisia Origin Acoustics äänentoistolaitteita on liikkeessä soimassa. Kutsumme teidät mielellämme tutustumaan alan viimeisimpiin laadukkaisiin laitteisiin.

Mikäli heräsi kysymyksiä ja mietteitä saunaan sijoitettavasta äänentoistosta tai vaikkapa valojen tai verhojen ohjauksesta, olethan yhteydessä Bang & Olufsen Helsingin liikkeeseen tai suoraan Tomiin. Yhteystietoihin täältä.

Tämän blogikirjoituksen takana on Bang & Olufsen kauppias Tomi Hyvärinen. Hyvärinen on suunnitellut ja asentanut äänentoistoa asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin jo 17-vuotta. 

Ilolla, tällä kertaa myös lämmöllä.

Tomi Hyvärinen
0505439917
Kauppias
Bang & Olufsen Helsinki
www.beetoo.fi

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua