Beoplay HX

Beoplay HX

Bang & Olufsen lanseerasi 25.3.2021 Beoplay HX kuulokemallin. Edeltävä versio on tunnetumpi Beoplay H9 3rd Gen.

Beoplay HX kuulokkeiden äänikokemus on tehokas ja miellyttävä, digitaalinen ANC ja jopa 35 tunnin toistoaika ovat esimerkki Bang & Olufsenin edelläkävijyydestä äänen, suunnittelun ja käsityön suhteen.

Ensimmäinen koekerta yllätti. Joissakin sankakuulokkeissa voi havaita, että esimerkiksi kuulokepanta alkaa painamaan päälakea ja kuulokekupit korvia, kun kuulokkeita on pitänyt tietyn ajan. 

6 tuntia yhtäjaksoisesti Beoplay HX kuulokkeet korvilla yllätti positiivisesti. Kuulokkeissa on huomattavan suuria parannuksia mm kuulokekuppien ja kuulokepannan pehmeydessä. Kuulokkeet tuntuvat kokonaisuudessaan pehmeämmiltä ja kevyiltä. Ensituntuma on erinomainen.

Beoplay HX Grey mist

Erinomainen ääni

Beoplay HX tarjoaa vaikuttavan kuuntelukokemuksen kahdella räätälöidyllä 40 mm neodyymimagneetti kaiutinelementeillä, sekä bassontoistolle optimoiduilla bassoporteilla. Kuulokkeiden neljä mikrofonia luovat vaikuttavan äänenlaadun puheluille, käyttäen beamforming teknologiaa. Akun optimointi takaa jopa 35 tunnin toistoajan, joka vastaa viiden työpäivän akunkestoa ilman, että akkua tarvitsee ladata työpäivien välissä.

Beoplay HX kuulokkeet tarjoavat edistyksellisen digitaalisen adaptiivisen aktiivi vastamelutekniikan. Vastamelutekniikka poistaa ei toivottuja ääniä ilman, että se vaikuttaisi musiikin laatuun. Kuulokkeet tarjoavat mukaansa tempaisevan musiikkielämyksen aivan kuin konsertissa. Bang & Olufsen sovelluksen avulla voi käyttäjä helposti muokata ääniprofiileja, ANC asetuksia, sekä samalla hän voi käyttää tärkeimpiä ominaisuuksia suoraan uudistetusta kuulokkeiden käyttöliittymästä.

Beoplay HX Black Anthracite

Äärimmäistä mukavuutta

Kuulokkeita käytettäessä mukavuus on tärkeässä asemassa ja BeoPlay HX on suunniteltu juuri tätä ajatellen. Mukavuus ja keveys ovat ensisijaisia avaintekijöitä Beoplay Hx kuulokkeiden suunnittelussa. Keveys ja ergonominen muotoilu takaavat, että kuulokkeita on miellyttävää käyttää pitkiäkin aikoja.

Beoplay HX kuulokkeet ovat valmistettu kestävistä, mutta pehmeistä materiaaleista. Kuuloketyynyt ovat valmistettu pehmeästä lampaannahasta ja sisämateriaali koostuu muistivaahdosta, joka mukautuu korvan muotoon ja kaarevuuteen parhaan mukavuuden takaamiseksi. Kuulokepanta on valmistettu lehmännahasta, sekä punotusta kankaasta. Beoplay HX kuulokkeiden mukana tulee kankainen kuljetuslaatikko suojaamaan kuulokkeita.

Beoplay HX Grey mist ja kuljetuslaatikko

Parannettu teknologia

Beoplay HX on suunniteltu toistamaan musiikkia jopa 35 tuntia, mikä tekee kuulokkeista yhden markkinoiden erottuvimmista vaihtoehdoista. Beoplay HX tarjoaa nopean, vahvan ja vakaan yhteyden Bluetooth 5.1, Microsoft Swift Pair, Google Fast Pair ja Made for iPhone (MFi) yhteyksien avulla.  Kuulokkeiden asennus on helppoa ja kätevää niin Android-, että Apple-laitteissa, mikä johtaa entistä helpompaan vuorovaikutukseen tuotteen kanssa.


Beoplay HX kuunneltavissa liikkeessämme, yhteystiedot täältä

Ensimmäinen erä Beoplay HX kuulokkeita sävyssä Black Anthracite saapuu liikkeeseemme myyntiin 29.4.2021

Varaa omasi ostamalla ennakkoon verkkokaupasta tästä

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua