Beosound Emerge

Beosound Emerge

Bang & Olufsen lanseerasi 15.4.2021 ohuen siluetin, mutta voimakkaan vivahteikkaan äänen omaavan, Beosound Emerge kaiuttimen. Beosound Emerge on syntynyt intohimosta musiikkiin, muotoiluun ja käsityöhön. Beosound Emerge on täydellinen kombinaatio sisustuselementin kauneutta, sekä viimeisimmän teknologian suorituskykyä. Kaiutin on suunniteltu yhteistyössä Benjamin Hubert, suunnittelutoimisto LAYER:n kanssa.

Beosound Emerge Gold Tone

“Beosound Emergen visio oli luoda ohuin mahdollinen kaiutin, joka pystyy tuottamaan erittäin laajan äänen, täysin uudenlaisen elementtien sijoittelun avulla, kaiuttimen koosta huolimatta. Beosound Emergen ohut muotoilu antaa mahdollisuuden laajentaa musiikkia uuteen huoneeseen tai täydentää olemassa olevaa kaiutin kokonaisuutta samalla alueella, viemättä ylimääräistä tilaa.” kertoo Christoffer Poulsen, Senior Vice President and Head of Product Management, Bang & Olufsen.

Miltein mahdottoman ohut, yllättävän tehokas

Ohut, veistoksellinen muoto on saanut inspiraation kirjan kompaktista muodosta. Beosound Emerge on suunniteltu sopimaan saumattomasti kodin jokaiseen tilaan, joko näkyville tai piiloon. Beosound Emerge kaiutin on suunniteltu yhteistyössä Bejamin Hubert, suunnittelutoimisto LAYER:n kanssa.

Beosound Emerge luo vivahteikkaan äänen, viemättä ylimääräistä tilaa. Kaiutin sulautuu saumattomasti kodin esineiden ja kirjojen joukkoon. Sivupaneelit kietoutuvat kaiuttimen ympärille kuin kirjan kansi ja etuosaan merkitty Bang & Olufsen logo on kuin kirjoittajan nimi kirjan selkämyksessä.

Beosound Emerge kaiutinta on valmistettu kahdessa erilaisessa viimeistelyssä. Materiaalivalinnat korostavat Bang & Olufsenin omistautumista käsityön puolestapuhujina.
Beosound Emerge Gold Tone
Beosound Emerge Gold Tone -sävy on saanut inspiraation kotien lämminhenkisestä sisustuksesta. Sivupaneelissa on käytetty tammea, sekä kaiutinkankaassa Kvadrat kangasta. Helmipuhallettu alumiini, joka on anodisoitu kullansävyiseksi, luo kaiuttimeen ylellisyyttä ja tekee näin kaiuttimesta esteettisesti miellyttävän jokaisesta kulmasta.
Beosound Emerge Black Anthracite
Beosound Emerge Black Anthracite -sävy on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista, jossa on helmipuhallettu etupaneeli. Black Anthracite kaiuttimen sivupaneelit ovat polymeeria, jossa toistuu pystysuora aallotettu kuvio, joka korostaa kaiuttimen ohutta siluettia.

Benjamin Hubert, suunnittelutoimisto LAYER “At LAYER, we believe that technology should enable happiness but doesn’t necessarily need to be an expression in its own right, so it was equally important for us to create a new architectural format with a strong sculptural sensibility and a more domestic material palette that will stand out in the saturated audio market while seamlessly fitting into the home”.

Beosound Emerge

Beosound Emergen käyttöliittymä on intuitiivisesti sisällytetty tuotteen yläosaan. Painikkeet voidaan aktivoida pehmeällä kosketuksella, jossa käyttäjä voi keskeyttää musiikin, vaihtaa kappaletta tai soittaa lempi radiokanavaa tai soittolistaa. Äänenvoimakkuuden säätö on ainutlaatuinen kokemus, pyöreä liike säätää volyymia ylös tai alas.

Kokoäänialue, laaja äänialue

Bang & Olufsenin inspiraatio luoda kaiuttimia kuin sisustusesineitä on johtanut ainutlaatuiseen kaiutinelementtikokoonpanoon, joka mahdollistaa kokoäänialueen äänikokemuksen kapealta. Saavuttaakseen tällaisen akustisen laadukkuuden ovat suunnittelijat työskennelleet tiiviissä yhteistyössä Bang & Olufsenin akustiikkasuunnittelijoiden kanssa.

Beosound Emergen kaiutinkokonaisuus on sijoiteltu uudella tavalla. 37 mm:n keskiäänialue on asennettu kulmaan, jotta Beosound Emergen kapea muotoilu on mahdollinen, yhdessä 14 mm:n soft dome diskanttin kanssa kaiuti luo upean äänen. 100 mm:n sivuttaisen bassokaiuttimen ulostulo ohjataan tuotteen takaosaan, jolloin kaiuttimen kokonaisääni on riittävän laaja täyttämään huone äänellä. Matalaa taajuusaluetta parantaa sisäänrakennettu aktiivinen huonekorjainteknologia, joka mukauttaa kaiuttimen äänen huoneeseen ja varmistaa virheettömän äänikokemuksen kaikissa kuunteluympäristöissä.

Ajaton muotoilu

Bang & Olufsenin sitoutuminen tuotteiden muotoilun pitkäikäisyyteen on mietitty pitkälle Beosound Emergen muotoilussa. Kaiutin on suunniteltu modulaarisesti, ja se tarjoaa pääsyn Bang & Olufsenin uuteen vaihdettavaan liitäntämoduuliin, joka esiteltiin Beosound Level kauttimen julkaisun yhteydessä. Kaiuttimeen on suunniteltu riittävästi käsittelytehoa ja liitäntätekniikkaa uusien suorituskykypäivitysten ja ominaisuuksien vastaanottamiseksi tulevina vuosina. Jos liitettävyys ja suoratoistotekniikka vanhentuvat, laite voidaan päivittää uusimman tekniikan päivityksillä, joka varmistaa kaiuttimen pitkän tulevaisuuden.

Beosound Emerge

Laajennettu musiikkikokemus

Beosound Emerge voidaan yhdistää muihin Bang & Olufsenin Connected Speakers kaiuttimiin tuomaan musiikkia jokaiseen kodin tilaan. Vastaavasti Beosound Emerge:ä voidaan käyttää täydentämään olemassa olevaa kaiutin kokonaisuutta samassa tilassa. Beosound Emerge on täydellinen pari Beoplay A9, Beosound Balance tai minkä tahansa Bang & Olufsen multiroom kaiuttimen kanssa.

Saat entistä vaikuttavamman musiikkikokemuksen helposti yhdistämällä kaksi Beosound Emerge kaiutinta stereo pariksi. Bang & Olufsenin kehittämä langaton stereokokemus on uusi tekniikka, joka on pian saatavilla useisiin kaiuttimiin, mukaan lukien Beosound Balance ja Beosound Level. Minimalistisella siluetilla Beosound Emerge voi tuoda todellisen stereokokemuksen kotitoimiston työpöydälle tai muihin pienempiin huoneisiin, joissa tilaa on vähän.

Monihuonetoiminto

Beosound Emerge tukee Apple Airplay 2 ja Chromecastia. Kaiuttimessa on sisänrakennettu radio. Bang & Olufsenin oma Beolink-liitettävyys on saatavilla Beosound Emerge kaiuttimeen ilman ohjelmistopäivitystä myöhemmin syksyllä.


Beosound Emerge kaiutinta on saatavilla sävyissä Black Anthracite ja Gold Tone. Tilaa tästä.

Beosound Emerge on kuunneltavissa liikkeessämme. Yhteystiedot täältä.

Lämpimästi tervetuloa!


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua