Beovision Avant kierrätyskampanja

Beovision Avant televisiokampanja 

Kierrätyskampanjaa jatkettu 30.9.2023 asti.

Tänäpäivänä, EU:ssa kierrätetään vähemmän kuin 40% elektroniikasta, mikä tuottaa tarpeetonta elektroniikkajätettä. Me uskomme tuotteiden käyttöiän pidentämisen voimaan ja kierrätämme niin paljon kuin mahdollista, minimoidaksemme elektroniikkajätteen ympäristövaikutukset. 


Beovision Harmony televisio


Etusi jopa 6600€


Ostaessanne uuden Bang & Olufsen television, saatte jopa 6600€ kierrätyshyvityksen uuden Bang & Olufsen television hankinnasta, kun tuotte vaihdossa kierrätettäväksi Beovision Avant television.

Kierrätyskampanjaetu Beovision Avant television koon mukaan:

Beovision Avant 55" - 2200€ kierrätyskampanjahyvitys, kun vaihdatte vanhan Beovision Avant 55" television uuteen 55" tai isompaan Bang & Olufsen televisioon.

Beovision Avant 75" - 4400€ kierrätyskampanjahyvitys, kun vaihdatte vanhan Beovision Avant 75" television uuteen 65" tai isompaan Bang & Olufsen televisioon.

Beovision Avant 85" - 6600€ kierrätyskampanjahyvitys, kun vaihdatte vanhan Beovision Avant 85" television uuteen 83" tai isompaan Bang & Olufsen televisioon.


Beovision Contour bang olufsen helsinki


Kampanjaetu koskee Beovision Harmony, Beovision Contour 55" tai Beovision Theatre televisiokokonaisuuksia.

Beovision Harmony alkaen 17900€
Beovision Contour 55" alkaen 7600€
Beosound Theatre alkaen 11500€

Kampanja voimassa vain ostaessa televisiokokonaisuuden sisältäen Beoremote One kaukosäätimen, ääniyksikön, lattiajalustan tai pöytätelineen tai seinäkiinnikeen. Kampanjassa kaikki värit ja viimeistelyvaihtoehdot saatavuudesta riippuen.

Kampanja voimassa 30.8.2023 asti. (Pidennetty kampanja-aika 15.8.2023) Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Kampanja ei ole siirrettävissä eikä luovutettavissa, eikä sitä voida muuttaa käteiseksi tai käteisalennukseksi muihin tuotteisiin. Hinnat eivät sisällä asennusta.

Tervetuloa myymäläämme!

Mukavaa kesän aikaa toivottaa,
Bang & Olufsen Helsinki

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua