Mikä on monihuonekaiutin?

Bang & Olufsen monihuonekaiutin 

Sivuillamme näkee useasti termin - monihuonekaiutin. 
Mitä tämä sana pitää sisällään ja mitä siitä on oleellista tietää?Monihuonekaiutin, mitä se tarkoittaa

Monihuonekaiuttimesta puhutaan, kun kaiutin on mahdollista yhdistää langattomasti toiseen kaiuttimeen WiFin avulla.

Esimerkiksi, tilaan on sijoitettu Bang & Olufsen monihuonekaiuttimia keittiöön ja olohuoneeseen. Kyseisistä monihuonekaiuttimista voit toistaa langattomasti samaa musiikkia yhtäaikaisesti tai erikseen.

Näin ollen kaiuttimia voi olla useita eri tiloissa, ja musiikin flow seuraa sinua tilasta toiseen.

Aloita toistamaan musiikkia yhdestä kaiuttimesta ja liitä toinen kaiutin mukaan. Yhdistä kaiuttimia toistamaan musiikkia valitsemalla ne Bang & Olufsen sovelluksesta, tai Apple AirPlay 2:n kautta. Voit myös aloittaa musiikin toistamisen yhdestä kaiuttimesta ja yhdistää seuraavan kaiuttimen mukaan. Yhdistäminen tapahtuu painamalla lisättävän kaiuttimen Play painiketta noin 5 sekuntia, ja kaiutin alkaa toistamaan samaa musiikkia kuin ensimmäinen kaiutin. 

Mitä pitää ottaa huomioon - WiFi-yhteys

Monihuonejärjestelmä on sitä saumattomampi, mitä tehokkaampi WiFi-yhteys tilassa on. Mikäli WiFi-yhteys on huono, voi olla, että monihuonejärjestelmä ei pysty toimimaan ja toistamaan musiikkia saumattomasti. Tämä tulee ottaa huomioon tilassa, jossa monihuonetoiminto toivotaan toimivan langattoman verkon varassa.

Bang & Olufsen monihuonekaiuttimet

Bang & Olufsen tarjoaa useita erilaisia vaihtoehtoja monihuonejärjestelmän rakentamiseen. Kuvaile meille, minkälaiseen tilaan tai tiloihin toivoisit äänentoiston ja me autamme valitsemaan parhaimmat tuotteet sinun tarpeeseen.

Katso Bang & Olufsen kaiuttimet täältä

Huom! Monihuonekaiutinkampanja ajalla 20.1.-12.3.2023.

Lue lisää kampanjasta - monihuonekaiutinkampanja

 

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua