The last touch

Usein verkkosivujemme kautta tulee viestiä, että miten asennamme nämä tuotteet hankinnan jälkeen? Vielä enemmän meiltä kysytään käytönopastusta laitteille.


Tiesitkö, että me Bang & Olufsen Helsingin liikkeessä panostamme palveluun ja erityisesti monipuoliseen osaamiseen alallamme eniten? Uskomme, että ”vain toimittamalla tuotteen” asiakas on ”vain jokseenkin tyytyväinen”. Osaava ja koulutettu asennusosastomme huolehtii pienetkin yksityiskohdat kuntoon asennuksillamme.

Hankitte kauttamme sitten tuotekokonaisuuden tai yksittäistuotteen, saatte hankintanne mukana liikkeemme tarjoaman asiantuntemuksen. Huolehdimme tuotteesta aina koko elinkaaren ajan. Mikäli takuuajan jälkeen ilmenee murhe, kauttamme löytyy todennäköisimmin ratkaisu myös takuuajan jälkeen.

Voimme tarjota tuotteisiimme sekä isompiin järjestelmiin kuljetus- ja asennuspalvelun, jolloin saatte paikalle koulutetun asennushenkilökuntamme. Tarjoamme kattava valikoima erilaisia kytkentäkaapeleita, asennustarvikkeita sekä erityisesti johtojen piilottamisen sopivia ratkaisuja.

Tiesittehän, että pitkäikäisen Bang & Olufsen tuotteen takana on valtavasti suunnittelua ja tuotekehitystä. Tinkimättömät komponentit sekä valmistuksen aikainen laadunvalvonta eivät lopu tuotantolinjalle. Tuotteiden ohjelmistoja ja ominaisuuksia parannellaan ja kehitetään tuotteen julkistamisen jälkeenkin.

Päivityksien kautta parantuva ja kehittyvä viihde-elektroniikka on Bang & Olufsenin tuotteissa arvokas ominaisuus. Joissakin tuotteissa päivittyminen tapahtuu huomaamatta langattoman verkon ylitse, pieni ilmoitus television ruudulla tai matkapuhelimen sovelluksessa vilahtaa helposti ohi. Todellisuus voi olla, että laitteeseen on juuri asentunut, täysin ilman kustannuksia, uusin digitaalisen musiikin alusta. Laitteet jopa 90-luvulta voivat saada lisäominaisuuksia asennuksiemme yhteydessä.

Asennuksen lopuksi tapahtuva käytönopastus on pika-ohje arjen käyttötilanteisiin. Koska uudet laitteemme saavat ohjelmistopäivityksiä sekä uusia ominaisuuksia asennuksen jälkeen, julkaistaan käyttöohjeet digitaalisena. Digitaalisella alustalla käyttöohjeet ovat helposti päivitettävissä vastaamaan päivitysten jälkeistä tilannetta. Uudempiin tuotteisiin löytyy helposti käyttöohjeet applikaatiomme: Bang & Olufsen kautta.

Palvelumalliimme kuuluu aina asiakaspalvelu asennuksen jälkeen. Voitte aina luottaa siihen, että teitä palvellut myymälähenkilökunta on apunanne ja opastamassa teitä jatkossakin. Meistä on muutenkin mukava kuulla, miten laitteemme on toiminut luonanne.

Palvelumme tarjotaan aina tuote, asiakas ja käyttötarve kohtaisesti. Kerromme mielellämme lisää liikkeessämme monipuolisista ratkaisuistamme tuotteitamme kohtaan.

Kuvassa:
Bang & Olufsen Theatre - moottorisoidulla, kääntyvällä seinätelineellä
Beolab 18 - kaiuttimet
Beolab 2 - Subwoofer
Kaikki tuotteet on valmistettu eri vuosikymmenillä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua