The Nordic Ice Collection

The Nordic Ice Collection juhla- ja lahjasesongille

Bang & Olufsen esittelee 21.10.2021 The Nordic Ice Collectionin, joka on tarkoin valittu valikoima ajattomia malleja rauhallisessa, skandinaavisessa väripaletissa, joka koostuu vastakkaisista viileistä ja lämpimistä sävyistä. Täydellinen juhla- ja lahjasesongille. 

“During these uncertain times, the home has been a safe sanctuary from the outside world for many of us. For our Nordic Ice Collection, we wanted to continue this sense of calm and comfort in the home by creating products that resonate a sense of serenity and balance. More so than ever, this holiday season will mark families being reunited after time apart to share experiences and moments. This year, give the gift of music and bring joy to friends and family with our Nordic Ice Collection”, kertoo Bang & Olufsen SVP of Product Management Christoffer Poulsen. 

The Nordic Ice Collection koostuu seuraavista tuotteista: 

Beoplay EQ – Tyylikkäät langattomat ANC nappikuulokkeet, hinta 419€ 

Bang & Olufsenin melua vaimentavissa kuulokkeissa on 6 sisäänrakennettua mikrofonia, jotka mahdollistavat selkeät puhelut ja erittäin aidon äänenlaadun. Viileän sävyinen alumiini on kontrastia lämpimän sävyn pehmeisiin materiaaleihin. Latauskotelo on anodisoitua alumiinia ja kestävyydeltään onkin täydellinen lahja esimerkiksi kaupunkimatkaajalle. 

Tuotteeseen tästä

Beoplay EQ Nordic Ice Edition

Beoplay H95 – Langattomat ANC kuulokkeet, hinta 849€ 

Beoplay H95 on suunniteltu täydelliseen kuuntelukokemukseen. Kuulokkeet ovat miellyttävät pitää pitkiäkin aikoja ja omaavat aktiivisen melunvaimennuksen. Äänenlaatu kuulokkeissa on vivahteikas ja kuulokkeita ohjaavat mittatilaustyönä valmistetut titaaniohjaimet. Kylmän sävyinen alumiini on kontrasti korvatyynyjen lämpimän sävyisen karitsannahan kanssa. Kuulokkeet ovat mielekkäät pidettäväksi myös pitempiäkin aikoja. Täydellinen lahja matkaajalle tai ultimaattista mukavuutta kotona työskentelylle. 

Tuotteeseen tästä

Beoplay H95 Nordic Ice Edition
Beosound A1 2nd Gen – Vedenkestävä bluetooth kaiutin, hinta 259€ 

Beosound A1 on täydellinen kannettava kaiutin voimakkaalla bassolla ja vivahteikkaalla äänenlaadulla. Täysin veden- ja pölyn kestävän kaiuttimen toistoaika on jopa 18tuntia. Hienostunut alumiini on sävytetty viileällä sävypaletilla, muistuttaen pohjoista viileyttä ja jäätä. Bang & Olufsen logo kaiuttimen pohjassa on painettu heijastavalla musteella, heijastaen upeasti ja vivahteikkaasti valoa. Nahkaisessa nauhassa on matta alumiininen yksityiskohta, jonka reunat ovat kiilloitettu kaksinkertaisella viimeistelyllä ja upotetulla logolla. 

Tuotteeseen tästä

Beosound A1 2nd GenBeoplay A9 - Ikoninen langaton WiFI kaiutin, hinta 3299€ 

Beoplay A9 täyttää tilan kuin tilan yksityiskohtaisella äänellä, kaiutin sisältää 480 W digitaalisen vahvistinjärjestelmän. Sisäänrakennettu huonekorjain sovittaa äänen täydellisesti tilaan, joten kuulija kuulee musiikin niin kuin artisti on sen toivonut ilmaisevan. Beoplay A9 kaiuttimen jalat ovat ensimmäistä kertaa helmipuhallettua alumiinia, kylmäsävyiset matta viimeistelyllä. Alumiini rinkula kaiuttimen ympärillä on kiilotettua alumiinia. Kaiutinkangas on Kvadratin suunnittelema ja kankaan sävy on lämpimän kontrastinen kylmien sävyjen rinnalla. 

Tuotteeseen tästä

Beoplay A9 4th Gen Nordic Ice EditionBeosound Balance – Dynaaminen langaton WIFI kaiutin, hinta 2500€ 

Beosound Balance on palkittu langaton WIFI kaiutin, jonka dynaaminen akustinen suorituskyky on suunniteltu sijoitettavaksi vapaasti tasolle, hyllylle tai esimerkiksi seinän viereen. Beosound Balance tuottaa miellekkään 360' asteisen äänimaailman, selkeän akustisen kokemuksen edestä ja rikkaan vivahteen äänen takaa. Kaiuttimen kokoon nähden lopputuloksena on vaikuttava musiikkielämys ja täydellinen lahja esteettisesti sisustavalle henkilölle. The Nordic Ice malliston Beosound Balance kaiuttimen pohja on valmistettu kierrätetystä alumiinista ja kaiuttimen pohjassa oleva logo hehkuu upeasti mattapinnalta. Valo heijastuu kaiuttimen pohjan reunoista, samalla korostaen kaiuttimen kaarevaa muotoilua. Beosound Balance sisältää Kvadratin saumattomasti neulotun kaiutinkankaan, joka antaa kaiuttimelle lämpimän kontrastin. 

Tuotteeseen tästä

Beosound Balance Nordic Ice Collection


Beosound Stage – Maaginen Dolby Atmos soundbar kaiutin, hinta 1999€ 

Vie elokuvakokemuksesi uudelle tasolle Beosound Stage soundbar kaiuttimella. Kauniisti muotoiltu soundbar, joka soi yhtä kauniisti kuin miltä näyttää, täydellinen lahja elokuvista nauttivalle. Beosound Stage parantaa katselunautintoa yhdistämällä viimeisimmän äänitekniikan ja saumattoman suunnittelun. Beosound Stage soundbar ei tarvitse erillistä subwooferia. The Nordic Ice malliston soundbar on valmistettu kaksoisviimeistelyllä, jossa on mattapinta, kiillotetuilla kulmilla. Kuvakkeiden ja logojen kiillotetut yksityiskohdat on saavutettu litografiaprosessilla. Kvadratin kudottu kaiutinkangas tuo kontrastisen lämpimän sävyn kaiuttimeen, luoden soundbarista sisustusesineen joka sopii erilaisiin tiloihin. 

Tuotteeseen tästä

Beosound Stage Nordic Ice Edition

The Nordic Ice Collection mallistoon tästä 


Tuotteet esillä pop up-myymälässä The Folks Hotel Konepajalla 30.10.2021 asti. 

Kaipaatko lisätietoa? Ota yhteyttä: 

Bang & Olufsen Helsinki 

Tomi Hyvärinen 050 543 9917 tomi.hyvarinen@beohelsinki.fi 

Terhi Ristilä 040 720 2848 terhi@beohelsinki.fi  

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua