Klassikot ovat päivittyneet

Uusi generaatio Beosound A9 ja Beosound 2 kaiuttimista

Ilolla julkaisemme uudistetut generaatiot Beosound A9 ja Beosound 2 kaiuttimista. Kaiuttimet kokivat uudistusta niin sisältä, kuin ulkoa.

Tuotteiden ulkokuori koki päivityksen uusilla sävyillä, sekä kaiuttimen taustan sävyä on paranneltu sopimaan kokonaisuuteen. Uudistetun generaation tuotteet saatavilla sävyissä Black Anthracite, Gold Tone ja Natural.

Ulkokuoren päivityksen lisäksi, myös sisäinen äly päivittyi Bang & Olufsenin kehittämään Mozart ohjelmistoon.

Rakennettu tulevaisuuteen

Mozart on Bang & Olufsenin uusin ohjelmistoalusta, joka on kehitetty takaamaan tuotteiden pitkäikäisyyden, yhdessä laadukkaan muotoilun ja käsityön. 

Mozart ohjelmisto takaa, että tuote on helppo huoltaa ja korjata. Mozart alusta antaa mahdollisuuden suoratoistoyksikön päivitykselle tulevaisuudessa. Bang & Olufsen tuotteet valmistetaan aina pitkäikäisyyttä vaalien. Tuotteet ovat valmistettu kestämään sukupolvelta toiselle. 

Beosound A9 uusi generaatio

Beosound A9 - paranneltu versio klassikosta

Beosound A9 kuuluu nyt Mozart alustaan, joka tarjoaa mm kahden Beosound A9 kaiuttimen stereoparituksen, saumattomamman käyttöliittymän sovelluksessa, sekä parannetun Wi-Fi:n suorituskyvyn.

Klassinen ulkomuoto uudistui uusien sävyjen myötä. 

Beosound A9 esillä myymälässä.
Katso uusi Beosound A9 kaiutin täältäBeosound 2 uusi generaatio

Beosound 2 - ajaton muotoilu, uusi äly

Beosound 2 on aina tarjonnut futuristisemman vision äänestä. Nyt kaiutin on vieläkin enemmän tulevaisuuden kestävä. Uusi generaatio sisältää Mozart alustan, joka mahdollistaa kahden Beosound 2 kaiuttimen stereoparituksen, saumattomamman käyttöliittymän sovelluksessa, sekä parannetun Wi-Fi:n suorituskyvyn. Kaiutin on suunniteltu kestämään tulevaisuuteen esimerkiksi säännöllisin väliajoin saapuvilla ohjelmistopäivityksillä.

Tutustu uudistettuun Beosound 2 kaiuttimeen täältä

Beosound 2 on saatavilla arviolta huhtikuussa 2023.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua